Zolnay krém

Saját receptúra alapján egy természetes hatóanyagokból álló gyógyhatású krémet fejlesztettem ki, amelyet az elmúlt évtizedben a mozgásszervi betegek ezreinél, továbbá sportolóknál alkalmaztam kitűnő hatékonysággal. Ezzel lehetővé vált, hogy a tabletták, injekciók, kúpok, tapaszok helyett a megfelelő esetekben alkalmazhassák a teljes gyógyulást eredményező orvosságot.

A fájdalmak csökkentésére számos lehetőség áll rendelkezésre. A tabletták, a kúpok és injekciók alkalmazásával számos kellemetlenség léphet fel, mint pl. a gyomor- és végbél nyálkahártya irritációja és kifekélyesedése, vagy az injekció fájdalmasságától való félelem, illetve a szúrás helyén jelentkező duzzanat. Az injekció beadása ráadásul orvos vagy asszisztens segítségével történhet, ez  korlátozza a rendszeres hozzáférést. Ma már gyógyszeres tapaszok is rendelkezésre állnak ebből a célból, amelyek folyamatosan biztosítják a hatóanyag felszívódását a fájdalmas területen. Költségesek, sok esetben nehezen alkalmazhatók, könnyen leválnak a bőrfelszínről, fürdést, tusolást korlátozzák.  Ezért a tapaszoknál lényegesen népszerűbbek a gyógyhatású krémek, kenőcsök használata.

A “Zolnay” krém a mozgásszervi betegségkre kifejlesztett számos gyógyhatású komponensből összeállított vegyület, amely a fájdalmas területen gyorsan felszívódik, hatékonysága rövid időn belül jelentkezik, naponta akár négy alkalommal is alkalmazható, mellékhatásával egyéb gyógyszerek szedése mellett is alig kell számolni. Hatékonyságát a keringés fokozása, az izomzat és kötőszövet tonizálása és lazítása, az ízületek mozgékonyságának növelésével és az érzőidegek fokozott érzékenységének csökkentésével biztosítja.

KÉRJEN IDŐPONTOT